63.900 €

Popesti Leordeni, metrou Dimitrie Leonida

  • Suprafata 53 mp
  • An 2013
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 2
Popesti - leordeni, 17 aug, 14:50

Descriere anunt

Popesti Leordeni, metrou Dimitrie Leonida,

apartament 2 camere, 53 mp, semidecomandat, etaj 2, balcon inchis, centrala termica, contorizare individuala, stare buna, zona depozitare, aproape de statie metrou, se accepta credit bancar.

Detalii suplimentare

Va propun spre cumparare un apartament cu 2 camere, suprafata utila 53 mp, pozitionat in orasul Popesti-Leordeni, aproape de statia de metrou Dimitrie Leonida si zona comerciala La Strada.

Locuinta are o suprafata utila totala de 53 mp (49 mp utili + 4 mp balcon), este disponibila pe etajul 2 si formata din: camera principala de 23,60 mp, bucatarie inchisa, dormitor spatios, baie cu geam si balcon cu acces din bucatarie.

Imobilul are regim de inaltime P+2E+Pod, este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentul dispune de contorizare individuala.

Se vinde complet finisat si este dotat cu: centrala proprie de apartament 24 kw, calorifere din otel, aparat aer conditionat, usi de interior, usa intrare metalica antiefractie, tamplarie PVC cu geamuri termopan, gresie si faianta din import, parchet si cu balconul inchis si incalzit. In plus, beneficiaza de loc de parcare.

Se accepta plata cu credit bancar, includiv credit Noua Casa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!