Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
52.803 €
Ilfov 16 Mai 15:45
...
78.349 €
Ilfov 17 Mai 10:30
...
78.000 €
Ilfov 13 Mai 07:08

Anunt inactiv

Popesti Leordeni apartament 2 camere, curte 99 mp

Popesti Leordeni apartament 2 camere, curte 99 mp

Caracteristici
An 2020 Decomandat Etaj parter din 6
Optiuni interior: Alarma Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton M 18 min.
Descriere
bloc nou 10 min. de statia de metrou Dimitrie Leonida, hipermarket-uri, scoli si gradinite, farmacii, restaurante ceea ce garanteaza un plus. complet utilat, curte de 99 mp + 5% TVA,
Detalii suplimentare
Ansamblul rezidential va cuprinde 4 blocuri cu 6 etaje cu un total de 392 locuinte respectiv: garsoniere si apartamente de 2 camere (inclusiv apartamente cu gradina), toate locuintele beneficiind de balcoane ichise-izolate termic si incalzite cu calorifer.
Este unul dintre cele mai cautate proiecte rezidentiale din Zona de Sud .
Proiectul se adreseaza atat persoanelor active cat si celor care isi doresc sa beneficieze de o zona in dezvoltare cu piete, scoli, mijloace de transport in comun atat suprateran cat si metrou in imediata apropiere
Nivelul de calitate al materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, compartimentarea ideala si garantia unei constructii sigure, iti ofera satisfactia ca ai ales locuita perfecta.
Clientul alege cum vrea sa arate casa lui!
Amenajarea interioara este o decizie care apartine in totalitate cumparatorului. Impreuna cu dezvoltatorul veti alege dintr-o gama extrem de variata de materiale si culori finisajele care vi se potrivesc.

Primele 2 blocuri vor fi predate beneficiarilor la cheie, racordate la toate utilitatile in septembrie 2020, urmand ca celelalte 2 imobile sa se predea in decembrie 2020.

Proiectul dispune de locuri de parcare supraterane, individualizate, cadastrate si intabulate ce se vand la pretul de 2.500 euro+tva.
Preturile imobilelor includ tva 5%!
Comisio 0%.

Contact Showroom: 0765926602
Modalitati de plata :
Programul Guvernamental “PRIMA CASA”
CREDIT IPOTECAR
Plata CASH
9 vizualizari Bucuresti 30 Mai 23 13:24
Statii metrou
Metrou Berceni 18 min
Anunt inactiv