81.121 €

Aviatiei- Pipera, apartament 2 camere, comision 0%

  • Suprafata 70 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 7
Pipera, 17 dec, 18:06

Descriere anunt

Aviatiei- Pipera, apartament 2 camere, comision 0%

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta,calitate, confort si eleganta. Detalii pe www.4city.ro

Detalii suplimentare

Ansamblul rezidential Four City North beneficiaza de o localizare excelenta, fiind situat in Nordul Bucurestiului – Pipera, in inima cartierului de business, intr-o zona linistita si sigura. Localizarea ansamblului ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, restaurante, cat si catre statia de metrou Pipera.

Ansamblul se intinde pe o suprafata totala construita de aprox. 80.000 mp care contine spatii verzi si o gradina interioara privata de aprox.12.000 mp;apartamente cu 2 si 3 camere cu peste 650 locuri de parcare supraterane si subterane.

Pachetul de achizitie include finisaje si dotari de cea mai buna calitate:Centrala termica proprie Ariston, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, interfon, lifturi Kone.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare