Pipera Avalon Vanzare 2 camere Imobil 2023

165.000 €

Pipera Avalon Vanzare 2 camere Imobil 2023

165.000 €
Caracteristici
Suprafata 63 mp An 2023 Semidecomandat Etaj 3 din 4
Optiuni interior: Aer conditionat Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Structura beton Structura caramida
Descriere
Este situat la etajul 3/P+4 in complexul Avalon Estate din zona Pipera si are o suprafata utila generoasa de 63,3 mp din care terasa 7,5 mp. Apartamentul se vinde semi-mobilat.

Ai acum ocazia sa achizitionezi un superb apartament cu 2 camere situat in complexul residential Avalon din zona Pipera.

Complexul este unic atat prin arhitectura cladirilor ce se imbina armonios cu natura, spatiile aerisite, linistea cat si prin facilitatile puse la dispozitie: 28.000 mp de spatii verzi si promenada, clubhouse cu restaurant si bar, sala de fitness, piscina exterioara de 187m cu filtrare prin plante, gradinita privata, acces auto securizat 24/7.

Apartamentul se afla in prima faza a complexului, recent finalizata. Situat la etajul 3 intr-un imobil cu doar 4 etaje este orientat catre Sud si astfel beneficiaza de lumina pe tot parcursul zilei.

Avem o suprafata utila generoasa de 63,3 mp din care terasa 7,5 mp. Compartimentarea interioara este functionala si nu se pierde spatiu, zona de hol fiind redusa la minim.

La intrare avem o camera de 6mp(debara) cu destinatie mixta unde poti monta masina de spalat/uscat rufe, ustensile pentru curatenie si o zona pentru pantofi si haine de acces.
Intram in zona de zi unde avem o superba bucatarie deschisa cu livingul, o zona de zi unde iti poti amenaja chiar si un birou pentru lucru. Spatiile vitrate mari si finisajele in culori neutre fac ca in acest spatiu sa fi usor de acomodat mobilierul.
Dormitorul are in completarea lui o nisa prevazuta pentru un dressing walk–in, usa din sticla ce delimiteaza cele 2 spatii este déjà aici. Baia este prevazuta cu cada si are o cromatica placuta.
Bucataria este déjà mobilata si utilata complet asa cum poti vedea in pozele de prezentare iar pentru restul apartamentului avem un frumos proiect de amenajare interioara, pe care il oferim cadou viitorului proprietar.

Daca iti doresti sa implementam noi acest proiect de amenajare, o putem face contra cost.
Apartamentul amenajat conform proiectului se vinde la pretul de 182.000 Euro
110 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 18 Iun. '24 (15:04)
Statii metrou
Pipera 37 min
Statii STB
Ferma Roșia 6 min
343 , 416 , 449 , 459 Pasaj CFR Constanța 10 min