85.000 €

Parcul Bazilescu, Bucurestii Noi

  • Suprafata 62 mp
  • An 2007
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 2
  • Parc Bazilescu ieșirea B ...12 min.
Bucuresti, 17 iul, 09:15

Descriere anunt

Parcul Bazilescu, Bucurestii Noi,

Imobil nou, etajul 1, 2 camere cu terasa, etajul 1din D+P++1M, suprafata totala 85 mp, living si dormitor ambele 17 mp, balcon la bucatarie. Finisat lux. Toate actele. La un minut de parc. TVA inclus.

Detalii suplimentare

Planitas Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat in zona Parcului Bazilescu, pe o straduta ce leaga Sos. Chitilei de B-dul Bucurestii Noi. Imobilul, constructie 2007, este format din D+P+1+M, structura de rezistenta pe cadre de beton armat, plansee si grinzi beton, pereti interiori/exteriori din caramida, termoizolatie, acoperis din tabla lindab, curte interioara.

Apartamentul propus spre vanzare se afla la etajul 1. Este decomandat, avand o suprafata utila de 61,89 mp, o terasa proprie de 20 mp si un balcon de 2,89 mp la bucatarie. Suprafata utila totala: 84,75 mp. Livingul, in suprafata de 17 mp, cu iesire la terasa si vedere pe spate. Dormitorul, in suprafata egala cu livingul, are baie proprie cu cada si geam. Bucataria este open space cu holul si iesire in balconul mic, avand suprafata de 6,28 mp, iar holul are 11,25 mp. Baia are obiecte sanitare de lux si este mobilata. Apartamentul are finisaje de calitate superioara, se vinde nemobilat si neutilat. Dispune de centrala termica proprie.

In imobil mai este disponibil inca un apartament de 2 camere la nivelul mansardei si inca 2 apartamente cu 3 camere, la parter respectiv mansarda.

Apartamentul are toate actele pregatite pentru vanzare. Pretul include TVA si este negociabil. Se poate vedea oricand.

VECINATATI: Sos. Chitilei, Parc Bazilescu, B-dul Bucurestii Noi, metrou Laminorului, metrou Jiului, B-dul Laminorului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Parc Bazilescu ieșirea B 12 min.
Jiului ieșirea A 16 min.
Jiului (M4) 16 min.