75.000 €

Panduri - Academia Militara

  • Suprafata 57 mp
  • An 1956
  • Decomandat
  • Etaj 4
Bucuresti, 04 dec, 11:35
Urca primul in lista

Descriere anunt

Panduri - Academia Militara

apartament deosebit, imobil spectaculos dpdv arhitectonic, zona Panduri - Academia Militara - Parc Romniceanu, etaj 4 /4+pod, bloc 1956 stil rusesc, 57 mp + boxa subsol, 75000 Euro,

Detalii suplimentare

Avem placerea de a va propune spre vanzare un apartament deosebit, intr-un imobil spectaculos din punct de vedere arhitectonic, situat intr-o locatie excelenta, in imediata vecinatate a Academiei Militare precum si a Parcului Romniceanu. Apartamentul se afla la etajul 4 intr-un bloc S+ P+4+pod tehnic+terasa. Blocul face parte dintr-un ansamblu de blocuri cu o curte mare interioara cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii, banci. Ansamblul a fost construit in perioada 1955-1956 in stil rusesc si are o structura foarte solida.

Apartamentul, cu o suprafata utila de 57 mp este compus din 2 camere decomandate, baie, WC de serviciu, bucatarie, 2 holuri, dulapuri in perete pe unul dintre holuri + 1 boxa la subsol. Camerele sunt inalte ( 2,80 m), cu parchet din lemn masiv, ferestrele au tamplarie termopan, iar holurile, bucataria si baile cu mozaic.

Apartamentul este orientat spre est si vest. Scara Blocului este extrem foarte curata si intretinuta.

Locatia asigura acces direct si rapid catre centrul orasului cu autobuze si troleibuze a caror statie este in imediata apropiere ( 50 m). La cca. 200 m se afla viitoarea statie de metrou Academia Militara.

Zona dispune de scoli (la 50 m), gradinite, cabinete medicale, spitale ( Spitalul Universitar, Spitalul Th. Burghele), supermarket-uri, mall-uri (AFI Palace), parcuri (Romniceanu la 50 m, Gradina Botanica).

Este ideal atat pentru locuit cat si ca investitie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Structura caramida