64.000 €

Pallady, Opel, 1 Decembrie

  • Suprafata 62 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...8 min.
Bucuresti, ieri, 21:18

Descriere anunt

Pallady, Opel, 1 Decembrie

direct proprietar, vand apartament decomandat, 62 mp, bucatarie mare, inchisa, in bloc exclusivist, parcare subterana cadastrata inclusa in pret, finisaje de lux, 10-12 min metrou 1 Decembrie.

Detalii suplimentare

Dezvoltator, ofer spre achizitie un apartament 2 camere decomandat, bine compartimentat si echilibrat ca spatiu, cu suprafata utila de 62 mp, cu finisaje de calitate superioara, la alegerea cumparatorului. Bloc nou pe cadre de beton armat cu pereti de caramida Porotherm, izolat la exterior cu polistiren de 10 cm grosime, tencuiala , termopan 5 camere cu geam low-e, centrala termica proprie. Accesul spre centrul capitalei este facil deoarece in imediata apropiere se afla statia de metrou 1 Decembrie, dar si cu autoturismul propriu se ajunge in doar cateva minute. Bloc exclusivist, cu finisaje peste medie, cu parcare subterana, loc de parcare cadastrat subteran inclus in pret.

Apartamentul se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului, contorizat separat intr-un cuvant "la cheie". Accept plata cash sau credit bancar.

Poze informative, din portofoliul dezvoltatorului!

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 8 min.
Nicolae Teclu 11 min.