47.500 €

Pallady, metrou Nicolae Teclu, Policolor

  • Suprafata 48 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 11
  • Nicolae Teclu ...11 min.
Bucuresti, 15 oct, 10:42

Descriere anunt

Pallady, metrou Nicolae Teclu, Policolor,

apartament cu 2 camere, modern si spatios

La doar 700 m Imobilul de metrou Nicolae Teclu si centre comerciale din sectorul 3 achizitia cu prima casa, prin surse proprii sau credit ipotecar;

Detalii suplimentare

Constructiile sunt realizate din beton armat dispus in grinzi, stalpi, plansee, caramida prortherm si echipele de consructori au fost atet selectionate de catre dezvoltator pentru a putea obtine o inalta calitate din punct de vedere constructiv si

Apartamentul se vinde amenajat cu tot ce este necesar pentru o mutare rapida. Camerele sunt asezate in formula semidecomandata: hol, baie, living + bucatarie si dormitor cu balcon propriu.

Se preda cu utilitati de energie electrica, apa curenta, gaze, canalizare, bransate si contorizate individual. Incalzirea se face cu o centrala termica noua si calorifere din otel, montate in toate camerele.

Sunt montate si finisajele de gresie, faianta, parchet, usi de interior si usa metalica la intrare. Pentru aceasta locuinta, aveti optional, loc de parcare teran sau suprateran si spatiu pentru depozitare tip boxa.

Programeaza o vizionare la nr de tel : 0721 389 312

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 11 min.