Pallady Metrou Nicolae Teclu 2 camere sector 3

64.878 €

Pallady Metrou Nicolae Teclu 2 camere sector 3

64.878 €
Caracteristici
Suprafata 58 mp An 2023 Decomandat Etaj 2 din 3
Descriere
Apartamentul este amplasat la aproximativ 12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB – tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin.
Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+3Et, dotat cu lift modern si parcari subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 58.98 mp. Acesta este alcatuit din: un living, o bucatarie, un dormitor, baie, hol, un balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional – avans 90% la antecontract : 61.789 Euro + TVA
Pret promotional – avans 15% la antecontract : 67.406 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Cod oferta: 1672544
Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton
25 vizualizari 17 Mar, 11:54
Statii metrou
Nicolae Teclu 23 min
Republica 33 min
Anghel Saligny 37 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..