9.025 €

Otelu Rosu, zona Central, R0795

  • Suprafata 33 mp
  • An 1970
  • Etaj 2 din 4
Otelu rosu, 23 mai, 13:15

Descriere anunt

Otelu Rosu, zona Central, R0795

imobil tip apartament cu doua camere si dependinte, decomandat, situat la etajul doi al unui bloc de locuinte colective, cu regim de inaltime P+4E, dat in folosinta in perioada 1970

Detalii suplimentare

AGENT: ADRIAN FRASIN

Apartamentul are urmatoarea compartimentare: doua camere, o bucatarie si dependinte, avand o suprafata utila de 33,17 mp., conform informatiilor din actul de adjudecare. Finisaje: Apartamentul are finisaje medii, pardoseli din ciment in camera, in bucatarie si pe hol pardoseala este din gresie; zugraveli finisate cu vopsea lavabila, tocarie interioara lemn, tamplarie exterioara lemn cu geam dublu.

Proprietatea se afla intr-o zona rezidentiala centrala a localitatii Otelu Rosu. In apropierea imobilului se afla urmatoarele strazi: Bulevardul Revolutiei, Str. Mihai Eminescu, asfaltate cu 2 si cu 1 banda de circulatie pe sens. De asemenea in zona se afla Primaria si Politia Otelul Rosu.

Accesul se face din zona de garaje din spatele strazii Rozelor acces pe drum pietruit.

Zona este cu preponderenta residentiala. Regasim in zona blocuri de locuinte colective P+3E Zona este dezvoltata, imobilele din zona sunt din perioada 1960-1970 si dispunand de toate utilitatile.

Adresa: Str Rozelor, bl 13, Et 2/4, sc c, ap 12