Nord

109.000 €

Nord

109.000 €
Caracteristici
Suprafata 52 mp An 2021 Semidecomandat Etaj 2 din 4
Descriere
"Black Friday in luna cadourilor la acest apartament cu 2 camere deja amenajat,mobilat si utilat ultra-modern,pozitionat in zona de Nord a Bucurestiului, intre 2 paduri de circa 70 hectare"!!!

Apartamentul face parte din ansamblul rezidential Loft Green Apartments si este incadrat ca si locuinta verde,avand in vedere faptul ca pentru incalzire-racire se folosesc pompe geotermice, care produc 0%Co2,acestea folosind preponderent caldura si racirea pamantului!
Imobilul ce face obiectul vanzarii,este mobilat si utilat asa cum rezulta din fotografiile deja postate,are tv montate in ambele camere si dispune de o compartimentare dupa cum urmeaza:hol intrare,debara spatioasa, baie asemenea,living open-space cu bucataria, dormitor si balcon.
Designul constructiei interior-exterior provine din zonele nordice ale lumii si promoveaza stilul soft-loft,ce propune materiale sustenabile precum caramida,fierul si lemnul in stare bruta, dand astfel senzatia stilului semi-industrial,care prinde tot mai mult si in Romania.
Printre comoditati pot enumera urmatoarele:INCALZIRE IN PARDOSEALA, CONVECTOR INSTALAT IN PLAFON PENTRU VENTILAREA AERULUI RECE PROVENIT DIN POMPELE GEOTERMICE, APA RECE +CALDA, ELECTRICITATE HIDROELECTRICA, SISTEME SMART HOUSE CUM AR FI:VIDEO-INTERFON SI PANOU SALUS PENTRU SETAREA SI REGLAREA TEMPERATURII,PENTRU RACIREA SI INCALZIREA APARTAMENTULUI ,BOB CONCIERGE IN INTERIORUL COMPLEXULUI DOTAT CU ALIMENTE SI BAUTURI, PARCARE INTERIOR,EXTERIOR SI LA SUBSOL,POARTA DE ACCES PRIN APEL TELEFONIC, CAMERE VIDEO PENTRU SUPRAVEGHERE NON-STOP, SPATII VERZI AMENAJATE SI PARC DE JOACA PENTRU COPII etc.
Langa complex exista statie autobuz, tren, si metrou la cateva minute distanta(statia Straulesti),2 hipermarket-uri kaufland,2Mega Image, 2Lidl,Mall Baneasa Shopping City,Dedeman,Ikea,Palatul si Domeniul Brancovensc, Centrul de Echitatie Mogosoaia si Baza sportiva a Nationalei de fotbal a Romaniei din Mogosoaia, care se afla la 1min distanta de ansamblul rezidential Loft Green Apartments.
"Pentru ca privirea face cat un milion de cuvinte,va astept cu drag la o vizionare, iar pentru informatii suplimentare puteti folosi numarul de telefon din anunt".
250 vizualizari Mogosoaia, 21 Mar, 18:45
Video