47.250 €

Nehoiu, ideal investitie sau vacanta, bloc nou

  • Suprafata 52 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4

Descriere anunt

Nehoiu, ideal investitie sau vacanta, bloc nou

Nehoiu, dezvoltator, bloc nou, 52.6 mp utili, decomandat, etaj 1, open space, finisaje la alegere, centrala proprie, loc parcare inclus. Ideal pentru investitie sau vacanta. Nu contine tva.

Detalii suplimentare

Nehoiu Residence, mutare rapida, acte gata, zona montana

Ideal pentru investitie sau pentru o destinatie de vacanta! Nehoiu Residence va pune la dispozitie in vederea achizitionarii un apartament de doua camere in suprafata de 52.3 mp, decomandat, bucatarie open space. Dispunem de un total de patru tipuri de apartamente de doua camere, precum si de doua tipuri de apartamente cu trei camere.

Apartamentele sunt finalizate, actele fiind gata. Toate unitatile locative se predau la cheie, finisajele fiind la alegere in limita unui buget stabilit. Centrala individuala electrica marca Vaillant.

Dispunem de un total de patru tipuri de apartamente de doua camere si doua tipuri de apartamente cu trei camere, incepand de la 45750 euro + tva, respectiv 62250 euro + tva.

Fiecare unitate locativa este dotata cu un sistem special de comanda vocala sau de la distanta a tuturor elementelor electrice precum si al dispozitivelor electronice, asa-numitul ‘’sistem al apartamentelor inteligente’’. Veti putea accesa aceste elemente fie de la fata locului, fie de la distanta, prin intermediul telefonului mobil.

Ansamblul nostru este amplasat intr-o zona cu un urias potential turistic, o zona aflata in plina afirmare din acest punct de vedere. PE langa accesul rapid si neingradit catre Valea Prahovei, merita mentionate principalele puncte de interes ale zonei: varfuri montane, lacuri, pesteri, cascade, Vulcanii Noroiosi, rezervatii naturale, manastiri, statiuni (Sarata Monteoru), etc.

Pozele sunt reale. Pretul nu include TVA.

Pretul include si un loc de parcare. Va stam la dispozitie pentru vizionari sau alte detalii legate de proiect.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton

Obiective interes

vezi mai multe