80.000 €

Mosilor, Obor, metrou la 3 minute

  • Suprafata 56 mp
  • An 1984
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 8
  • Metro M1 Obor ...6 min.

Descriere anunt

Mosilor, Obor, metrou la 3 minute

Spatios si bine impartit, bloc solid(1984), zona centrala, distanta mica de metrou(3min), Mega, parc, piata, banci, resaturante si cafenele. Usa metalica si geamurile termopan.

Detalii suplimentare

Apartamentul cu doua camere este Central, pozitionat in zona Mosilor-Obor, aproape de metroul, magazinul, piata si parcul Obor. In imediata apropiere beneficiati de acces la supermarketuri, banci, resaturante si cafenele, case de schimb valutar, mijloace de transport in comun (tramvai, autobuz, troleibuz).

VECINATATI: metrou (la 3 minute distanta), Magazin Obor si Piata Obor (la 3 minute distanta), Parcul Obor (la 3 minute distanta), Mega Image, Kaufland, McDonald's, restaurante, banci, case de schimb valutar, scoli, gradinite langa bloc, licee, farmacii/plafare, Primaria Sect.2, mijloace de transport in comun - ratb. Pozitionarea este aproape de intersectia Strefan cel Mare cu Mosilor.

Locuinta se afla intr-un bloc foarte solid construit in anul 1984, dotat cu interfon la ambele intrari si lift modernizat. Vecinii sunt linistiti si civilizati. Apartamentul este spatios si bine impartit. El este dotat cu suficiente spatii de depozitare (2 debarale) si un balcon inchis cu termopan. Apartamentul nu prezinta imbunatatiri altele decat usa metalica si gemurile termopan.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Debara
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 6 min.
Piața Iancului - M1 19 min.