Militari. Oferta Apartament 2 camere NOU

90.900 €

Militari. Oferta Apartament 2 camere NOU,

90.900 €
Caracteristici
Suprafata 62 mp An 2024 Decomandat
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift M 18 min.
Descriere
OFERTA SPECIALA - 2 camere DECOMANDAT, 63 mpu, etaj intermediar, contorizare individuala, zidarie completa din caramida.

Fie ca esti in cautarea unei locuinte pentru uzul propriu, fie ca vrei sa faci o investitie inteligenta, un apartament cu doua camere ramane una dintre cele mai viabile optiuni pe care le ai la dispozitie. In ansamblul rezidential EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, iti punem la dispozitie unitati locative bicamerale cu suprafete generoase, semnificativ peste media practicata in mod obisnuit pe aceasta piata. Spre exemplu, apartamentul pe care ti-l propunem spre vanzare are o suprafata utila de 56.5 metri patrati, la care se adauga balconul, in suprafata de 6 metri patrati.
Programand o vizionare, vei descoperi ca locuinta despre care iti vorbim se distinge prin caracteristicile devenite deja obisnuinta pentru clientii EnVogue Residence, anume calitatea si siguranta constructiei, alaturi de finisajele din categoria premium. La suprafata generoasa a acestui tip de apartament se adauga un alt avantaj important pentru potentialii cumparatori, anume compartimentarea sa inteligenta, respectiv faptul ca este o unitate locativa decomandata – ceea ce credem ca va contribui mult la sporirea confortului tau!
PLUS-VALOARE: Ne straduim in permanenta sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune oferte financiare, astfel ca facand o achizitie EnVogue Residence - Iuliu Maniu te vei bucura de urmatoarele beneficii:
• Asistenta GRATUITA, din partea unui broker de credite profesionist, pentru cei interesati de accesarea unei finantari bancare.
• Reducere de 10% la mobila din magazinul Mobexpert Militari, la cumpararea oricarei locuinte in cadrul EnVogue Residence - Iuliu Maniu.

Aflat in dezvoltare pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, in imediata apropiere a statiilor de metrou Pacii si Preciziei, EnVogue Residence - Iuliu Maniu aduce pe piata apartamente noi de calitate superioara, cu suprafete si compartimentari variate – garsoniere, studiouri, apartamente cu doua si trei camere, dar si penthouse-uri mai spatioase. Recent finalizata, prima faza de dezvoltare a proiectului (corpul C) cuprinde 169 de unitati locative, in vreme ce faza a doua (corpul B) este aflata in derulare si cuprinde 214 apartamente.
Locuintele din cadrul proiectului au suprafete generoase, peste media practicata in mod obisnuit pe acest segment de piata, in vreme ce dotarile si finisajele se incadreaza in categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidentilor acel plus de confort pe care si-l doresc in propriile case. Dovada a atentiei deosebite acordate sigurantei si confortului locatarilor, fiecare bloc din cadrul ansamblului EnVogue Residence - Iuliu Maniu include propriul adapost de protectie civila, amplasat la subsolul cladirii. De asemenea, dezvoltatorul a inceput deja instalarea de panouri fotovoltaice in cadrul proiectului, astfel ca viitorii rezidenti se vor putea bucura de confortul si beneficiile unei surse de energie regenerabila.
Specificatii si facilitati:
• Regim de inaltime de la 6 la 9 etaje
• Fundatie de tip radier general, cu 2 subsoluri
• Structura pe cadre de beton
• Adapost de protectie civila pentru fiecare bloc
• Panouri fotovoltaice
• Certificat de performanta energetica de clasa A
• Compartimentari interioare din caramida Porotherm
• Izolatie exterioara realizata din vata bazaltica si polistiren
• Grad ridicat de protectie ignifuga
• Sistem de termoizolatie si hidroizolatie de la Sika pentru terase
• Spatii verzi si zona de promenada
• Locuri de joaca pentru copii
• Spatii comerciale, restaurant, sala de fitness, supermarket
• Statii de incarcare pentru masini electrice etc.

Despre EnVogue Residence
Cu o experienta de circa 9 ani pe piata rezidentiala din Capitala si imprejurimi, portofoliul dezvoltatorului autohton EnVogue Residence cuprinde 5 proiecte finalizate si unul aflat in curs de constructie, anume EnVogue Residence - Iuliu Maniu. Printre obiectivele avute in vedere de companie se numara, in primul rand, siguranta si confortul locatarilor, alaturi de accesul facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, respectiv catre principalele puncte de interes ale orasului.
873 vizualizari Bucuresti, Sector 6, ieri; 16:56
Statii metrou
Preciziei 18 min
Statii STB
137 , 236 Grup Școlar Auto 3 min
62 137 , 138 , 236 Victoria 5 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..