53.000 €

Militari Metro, Auchan, apartament 2 camere

  • Suprafata 47 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Sector 6, azi, 13:35

Descriere anunt

Militari Metro, Auchan, apartament 2 camere,

apartament 2 camere, decomandat, bucatarie inchisa, Militari, Metro, Auchan, STB 178 si 138, pe strada Tineretului, finisaje la alegere, utilitati, canalizare, gaze, cu bloc P+4, cu lift, comision 0,

Detalii suplimentare

Oferta promotionala, apartament 2 camere,situat in zona Militari, Metro, Auchan, Ratb 178 si 138, pe strada Tineretului, excelent compartimentat, decomandat, suprafata utila 47 mp, intr-un bloc P+4, cu lift. Structura este extrem de solida construita din beton, cu pereti din caramida porotherm(inclusiv cei interiori) si izolatie termica de 10 cm polistiren, la exterior. Apartamentul se vinde la cheie, cu finisaje -gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare - cu centrala termica (in condensatie) proprie, tamplarie Salamander cu 7 camere, iluminat stradal, strazi asfaltate. Utilitati: canalizare, gaze, curent electric, cablu Tv, internet. Utilitati :gaz, curent electric, cablu tv. Blocul este amplasat la 50 ml de actuala statie RATB 178 si 138.Ansamblul se afla intr-o zona cu regim mic de inaltime al imobilelor,cu case in apropiere,mult mai aerisita si mai accesibila.Imobilul se va finaliza in luna iulie 2022. Deasemenea in apropiere se afla centrul comercial Auchan, Practiker, Metro si zonele de relaxare - parc in apropiere, piscine, sali de fitness, sauna, salina, parc la 3 minute de mers pe jos si unde s-a inceput deja constructia pt. gradinita si scoala de stat.

Pret 53000 E cu avans 90% sau 54000 E pt. plata prin credit ipotecar, prima casa

Oferim asistenta si sprijin incepand cu programarea vizionarii pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si pentru obtinere credit.

Reducere pt. plata Cash

COMISION 0 pt. orice achizitie

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!