88.500 €

Militari, 2 cam., dec., 62 mp, 41 mp terasa parter

  • Suprafata 62 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Sector 6, 08 iun, 12:39

Descriere anunt

Militari, 2 cam., dec., 62 mp, 41 mp terasa parter

apartament 2 camere, 62 mp utili, 41 mp terasa, decomandat, bucatarie inchisa, finisat la cheie, bloc nou, finalizat 2020. Bd. Uverturii, Militari, sector 6.

Detalii suplimentare

Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul Lotus Residence - The Building 54, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime S+P+9E si contine un numar de 55 de unitati in primul corp. Cel de-al doilea corp are un regim de inaltime de S+P+3E+M si contine un numar de 35 de unitati , reprezentand apartamente cu 2 si 3 camere. Apartamentul despre care va vorbim este de 2 camere si este disponibil la parter, suprafata utila fiind de 57 mp si se afla in Corp 2.

Acesta este decomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa si beneficiaza de o terasa de 41 mp, cu intrare din camera de zi.

Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa metalica la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc.

Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.

Blocul este situat pe bulevardul Uverturii, la intersectie cu Strada Apusului. In apropiere regasim facilitati precum Metrou Pacii, Metrou Gorjului, rute de transport in comun STB, complexul comercial Apusului, Piata Gorjului, restaurante, scoli si gradinite. Blocul este finalizat, va puteti muta imediat.

Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. .

Imobilul dispune atat de parcari supraterane cat si parcari subterane , acestea se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: Complex Apusului; Piata Gorjului; Lidl Uverturii; Restaurant Cocosu Rosu; Restaurant Casa Roz; Scoli; Gradinite.

Mijloacele de transport in comun : metrou M3 - statia Pacii, statia Gorjului, Statii STB - 106; 178

PRET - 84285 EURO.

Pretul nu include TVA.

COMISION 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton