87.000 €

Mihai Bravu, Iancului

  • Suprafata 70 mp
  • An 1963
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 10
  • Piata Iancului ...2 min.
Bucuresti, 15 mai, 14:46

Descriere anunt

Mihai Bravu, Iancului,

apartament superb, intim si cochet, doar 1 min. (mers) de metrou, apartament special cu o lumina aparte, suprafata mare, rezultat al unui proiect de arhitectura, modificat si personalizat, unicat.

Detalii suplimentare

Este un camin intim si cochet, atat pentru un cuplu, cat si pentru cei ce doresc izolare in mijlocul orasului. De asemenea, este un loc perfect pentru investitii de tip aparthotel.

Spatiul, in suprafata utila de aproximativ 70mp, a fost modificat in totalitate de o firma de arhitectura, este situat la etajul 10/10, este semi-open (loft) si extrem de bine impartit, totul a fost gandit pana in cele mai mici detalii.

Panorama este frumoasa, blocul este situat intr-o zona verde, dar foarte bine conectat la mijloace de transport in comun, magazine, banci, farmacii si la doar cateva minute de centrul orasului.

Rezultatul unui proiect de arhitectura, apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, pentru a pastra conceptul initial.

Apartamentul, contorizat, a fost renovat cu materiale si finisaje peste medie, dispune de parchet masiv , gresie, faianta, termopan, usa metalica, aer conditionat. De asemenea, instalatiile au fost schimbate. Toate modificarile au fost facute cu autorizatie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piata Iancului 2 min.
Obor 13 min.
Piata Muncii 18 min.