58.500 €

Metrou Nicolae Teclu Prima Casa

  • Suprafata 55 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 11
  • Nicolae Teclu ...8 min.
Bucuresti, 07 nov, 13:51

Descriere anunt

Metrou Nicolae Teclu Prima Casa

apt 2 cam 55 mp dec, prima Casa Metrou Nicolae Teclu apt 2 cam dec balcon 55 mp etj 1/11 centrala termica calorifere instalatii electrice parchet gresie faianta obiecte sanitare noi racordat la utilitati

Pret 58.500 e;

Detalii suplimentare

Apartament 2 cam dec 55 mp et 1/11

Pentru cei aflati in cautarea unei locuinte noi si spatioase ce necesita zero investitii, va oferim un apartament cu 2 camere, amenajat la cheie intr-un ansamblu nou. Locuinta are compartimentare decomandata cu baie, bucatarie, dormitoar si o camera de zi, spatioasa, cu balcon propriu.

La momentul achizitiei, locuinta se preda cu gresie, faianta, parchet, usi de interior si usa metalica la intrare. Obiecte sanitare in ambele bai, centrala termica in bucatarie si calorifere in toate camerele.

Instalatiile pentru utilitati si incalzire sunt montate si pregatite de dat in folosinta. Pentru cei care doresc si mobilier, acesta este otional si se poate achizitiona cu o reducere de 20%.

Sunt disponibile si locuri de parcare la parterul blocurilor sau la subteran, ce se achizitioneaza separat cu numar cadastral.

Se accepta plata cu credit ipotecar si Cash. La plata Cash, dezvoltatorul ofera o reducere de pret daca se achita 70% din pretul de achizitie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 8 min.