98.700 €

Metrou Iancului, dezvoltator complex 2019, modern

  • Suprafata 64 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • Piața Iancului - M1 ...10 min.
Bucuresti, 14 mai, 13:25

Descriere anunt

Metrou Iancului, dezvoltator complex 2019, modern

direct dezvoltator complex rezidential Iancului, Ferdinand: proiect deosebit semicentral, la 600 m de metrou, finisaje premium, modern, apartamente decomandate, spatioase, preturi de la 93.000 euro+TVA.

Detalii suplimentare

Descoperiti noul proiect rezidential MOJO Design Apartments Ferdinand aflat in zona centrala a capitalei Ferdinand - Iancului la doar cateva minute de statia de metrou Iancului, este definit de un design modern contemporan si este construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Alege sa locuiesti intr-un ansamblu rezidential intim ce ofera doar 56 de apartamente de 2 si 3 camere cu o compartimentare clasica, functionala si cu spatii bine delimitate. Cele 2 blocuri se bucura de un regim mic de inaltime de 5 etaje si de o proiectare deosebita.

Apartamentele au finisaje si dotari din gama premium: obiecte sanitare Villeroy&Boch si marca Grohe, centrala termica individuala Viessmann, placari ceramice Marazzi, usi Pinum, parchet din stejar triplustratificat Pinum, tamplarie exterioara Salamander, izolare fatada Caparol, compartimentari din caramida Porotherm.

Toate locurile de parcare vor fi acoperite, fiind amplasate in subteran si la parterul imobilului. Arhitectii nostri au prevazut o gradina interioara cu o amenajare peisagistica cocheta, perfecta pentru petrecerea timpului liber sau utilizabila ca spatiu de recreere al copillor.

Zona Ferdinand-Iancului se caracterizeaza ca fiind o zona semicentrala ultraactiva reprezentata de un cartier cu traditie, Piata agroalimentara Obor, doua centre comerciale ultramoderne Mega Mall si Veranda Mall, statia de metrou Iancului situata la doar 600m, gradinite si scoli publice si private, numeroase parcuri si locuri de joaca pentru copii, birouri de ultima generatie, ce reflecta transformarea urbana din ultimele 2 secole, diverse supermarketuri si hypermarketuri aflate in zona, sali de fitness. In zona se afla vechi case boieresti si prestigioase institutii de invatamant, Colegiile Nationale Mihai Viteazu si Iulia Hasdeu.

Accesul catre centrul sau nordul capitalei este unul rapid.

Multiple linii de transport public: metrou Iancului; tramvaie 1,14, 36, 46; autobuze si troleibuze: 69, 85, 101, N108, 682).

Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 10 min.
Metro M1 Obor 16 min.