Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Metrou Dimitrie Leonida, apartament 2 camere

76.900 €

Metrou Dimitrie Leonida, apartament 2 camere

76.900 €
Caracteristici
An 2020 Decomandat Etaj 1 din 6
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton M 18 min.
Descriere
4 blocuri noi de 6 etaje, 392 locuinte: garsoniere si ap. de 2 cam. cu balcoane inchise si incalzite. Astrelor Biruintei Popesti, str. Biruintei nr. 51-57 cu acces la statia de metrou D. Leonida.
Detalii suplimentare
Ansamblul rezidential cuprinde 4 blocuri cu 6 etaje cu un total de 392 locuinte respectiv: garsoniere si apartamente de 2 camere (inclusiv apartamente cu gradina), toate locuintele beneficiind de balcoane ichise-izolate termic si incalzite cu calorifer.
Astrelor Residence Biruintei este pozitiont intr-o zona in plina expansiune, Popesti-Leordeni pe str Biruintei nr 51-57 cu acces rapid la statia de metrou –Dimitrie Leonida, hipermarket-uri, scoli si gradinite ,farmacii,restaurante ceea ce garanteaza un plus calitatii vietii.
Apartamente si garsonierele din acest complex rezidential dispun de finisaje si dotari de calitate: structura de beton armat,izolatie termica formata din caramida porotherm si polistiren de 10 cm,certificat cu clasa energetica A,centrale termice pentru un consum optim,tamplarie PVC 5 camere, usa intrare metalica, bai complet utilate, pardoseli de parchet, tavan din rigips, usi interior, gresia si faianta vor fii atent alese.Deaseamenea complexul rezidential dispune de 410 locuri de parcare.
La pretul afisat se adauga TVA de 5%

Contact Showroom: 0765926602
Modalitati de plata :
Programul Guvernamental “PRIMA CASA”
CREDIT IPOTECAR
Plata CASH
11.098 vizualizari Bucuresti 26 May 23 15:18
Statii metrou
Metrou Berceni 18 min
Anunt inactiv