57.500 €

Metrou Dimitrie Leonida, 5-10 min. mers pe jos

  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3

Descriere anunt

Metrou Dimitrie Leonida, 5-10 min. mers pe jos

57.500 eur/50 mp/ap. 2 cam., mutare imediata, langa metrou D. Leonida. Totul nou (mobilat, utilat complet), actele gata, toate utilitatile, la 8-10 min. de metrou si 1 min. de Mall La Strada. Pret nenegociabil,

Detalii suplimentare

Bucatarie mobilata-utilata, inclusiv aparatura electrocasnica(aragaz Gorenje, frigider Sharp, hota bucatarie, masina de spalat rufe, corpuri de iluminat - totul nou.

Living mobilat-utilat: biblioteca, canapea extensibila, masa cafea, 4 taburete, televizor LCD, covorase, corpuri de iluminat - totul nou.

Dormitor cu pat dublu 180x200(saltea) , doua noptiere, servanta(comoda), dressing(dulat cu usi culisante si oglinzi aplicate pe usi, covorase, corpuri de iluminat, televizor LCD.

Apartament de doua camere, situat intr-un ansamblu rezidential nou, dat in folosinta in urma cu trei luni, avand toate utilitatile, finisat integral, oferind o impartire care da flexibilitate in amenajarea interioarelor, totul nou, centrala termica pe gaz, gresie si faianta in baie, hol si bucatarie, parchet in living si dormitor, gresie pe balcon(daca doriti il puteti inchide).

Aveti hol de decomandare de 4mp, bucatarie inchisa de 9mp, living de 18mp, dormitor de 12mp, baie(cu aerisire naturala) de 4mp si balcon de 3mp in care iesiti din dormitor.

Dispunerea pe punctele cardinale : dormitor si baie situate pe rasarit, iar livingul si bucataria pe apus; apartamentul este situat pe mijloc - nu este pe colt, fiind calduros pe timp de iarna si racoros pe timp de vara.

Posibilitate achizitie loc de parcare, contra cost, intabulat separat.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton