42.857 €

Metrou 7 minute, 900 euro/mp, bloc nou

  • Suprafata 50 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3
  • Dimitrie Leonida ...2 min.
Bucuresti, 26 mar, 16:15

Descriere anunt

Metrou 7 minute, 900 euro/mp, bloc nou,

bloc nou, se preda la cheie, bransat la toate utilitatile, contorizat individual. Promotie pana pe 15 martie, reducere 9500 euro din pretul de lista. Oferta valabila pentru o plata chash. Ap.7,8, sc.C

Detalii suplimentare

Propun spre vanzare un apartament decomandat, aflat intr-un bloc nou, situat la doar 7 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida. Se preda la cheie (gresie, faianta, parchet), bransat la toate utilitatile (apa, canal, gaz, electricitate), iar pentru un cost scazut fiecare apartament este contorizat individual. Comparimentarea este facuta din caramida Porotherm. Apartamentul are bucatarie separata. Pana la metrou se fac 7-8 minute pe jos. Pretul afisat este promotional si este valabil pentru o plata cash, iar rezervarea trebuie facuta pana in data de 15 martie. Apartamentele promotionale sunt 7 si 8, disponibile in scara C. Dupa aceasta data pretul revine la 54500 euro. Pretul nu include TVA!

In acelasi complex mai sunt doua apartamente in primul bloc finalizat la pretul de 54500 euro. Acestea se afla pe etajul 1 si va puteti muta imediat.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 2 min.