225.000 €

Lujerului, Plaza Romania, Metrou Lujerului

  • Suprafata 120 mp
  • An 2018
  • Semidecomandat
  • Etaj 5 din 5
  • Lujerului ...9 min.
Bucuresti, 27 nov, 12:50
Urca primul in lista

Descriere anunt

Lujerului, Plaza Romania, Metrou Lujerului

Penthouse, 5 camere, 2 bai, 2 terase in suprafata de 88 mp, vedere panoramica, loc de parcare la subteran, Plaza Mall, comision 0%

Detalii suplimentare

ImoZone va propune spre vanzare un apartament de 5 camere tip Penthouse in zona de Vest a Bucurestiului, in zona Lujerului – Plaza Mall, pe o strada linistita. Acest Penthouse se afla la nivelul 5 al imobilului S+P+5E, accesul catre apartament se poate face atat pe scari cat si cu liftul direct din parcarea subterana unde apartamentul dispune de un loc de parcare!

Apartamentul are o suprafata totala de 209 mp, 120 mp utili si terase in suprafata de 88 mp. Are in componenta un living spatios in suprafata de 33 mp cu o zona de dining si iesire spre o terasa de 17 mp, o bucatarie inchisa, 4 dormitoare si 2 bai, dormitorul matrimonial are acces catre terasa principala in suprafata de 66 mp cu o vedere ampla si neobturata.

Finisajele apartamentului sunt la alegerea clientului. De asemenea dispune si de un loc de parcare la subsolul blocului.

Structura de rezistenta a imobilului este una de exceptie. Sistemul constructiv este pe cadre si plansee din beton armat si radier general. Peretii sunt ziditi cu caramida porotherm cu grosimea de 24 cm la exterior si 11 cm la interior. Pe exterior este aplicata termoizolatie de 10 cm grosime.

Imobilul este racordat la toate utilitatile si fiecare unitate este contorizata separat la gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare.

IMOBIL FINALIZAT!!! CADASTRU SI INTABULARE !!!

Va astept in vizita la proiect pentru a ne cunoaste si de ce nu, sa fiti parte dintr-o comunitate selecta!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 9 min.
Gorjului 16 min.