85.000 €

Lacul Tei, Floreasca

  • Suprafata 50 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, 17 iul, 09:48

Descriere anunt

Lacul Tei, Floreasca

Mansarda inalta, ap 2 cam, suprafata totala 65 mp, dec, fara balcon, foarte luminos. Imobil nou cu lift si acoperis. Finisat la cheie.Toate actele. Loc de parcare disponibil. Negociabil.

Detalii suplimentare

Planitas Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament de 2 camere situat intr-un imobil finalizat recent, in zona Lacul Tei, pe o straduta linistita, in apropiere de Barbu Vacarescu si Calea Floreasca. Imobilul este constructie 2016, cu subsol, parter si trei etaje, cu structura din beton armat, acoperit cu Lindab, dotat cu lift, parcare. Este compus din 10 apartamente, 5 apartamente de 2 camere, 4 apartamente de 3 camere si unul de 4 camere situat la parter.

Imobilului i s-a adaugat recent un nou etaj, etajul 4 (mansarda inalta), in suprafata totala de 184 mp, compartimentat in 3 apartamente de 2 camere. Este acoperit cu tabla, izolatie si hidroizolatie corespunzatoare, respectand toate normele de constructie.

Apartamentul propus spre vanzare este decomandat, etajul 4, are o suprafata construita de 65 mp, utila de 56,5 mp, si este format din un living de 23 mp cu bucatarie inchisa de 8 mp. Dormitorul are 13,72 mp. Hol de 8 mp Baie 5,04 mp cu geam. Nu are balcon.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton