57.000 €

Iancului, Metrou Iancului, 2 camere-51 mp

  • Suprafata 51 mp
  • An 1963
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 10
  • Piața Iancului - M1 ...4 min.
Bucuresti, 16 iul, 16:27

Descriere anunt

Iancului, Metrou Iancului, 2 camere-51 mp

apartament 2 camere de vanzare pe Alee Lunguletu, 51 mp, etajul 3/10, bloc de baton si caramida construit in 1963, orientat pe VEST, nemobilat, 1 balcon.

www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara Bucuresti va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 2 CAMERE IANCULUI-METROU IANCULUI

Zona Iancului este parte integrata a sectorului 2, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Iancului, pe Aleea Lunguletu, in imobil cu acces stradal si vedere pe spate din imediata apropiere de Metrou Piata Iancului.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 3 al imobilului de 10 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 60 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 45 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 51 mp.

Constructia este finalizata in anul 1963, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din bca, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Iancului una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Aleea Lunguletu, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Iancului dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Iancului, Metrou Piata Iancului, Strada Matei Voievod, Vatra Luminoasa, Bulevardul Pache Protopopescu.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este pe spate, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe VEST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Iancului, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-apartament-2-camere-iancului-metrou-iancului/2368

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Repartitoare caldura
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 4 min.
Piața Muncii 13 min.