57.850 €

Ia-ti hainele si gaseste-ti linistea in noua ta casa, Prelungirea Ghencea

  • Suprafata 58 mp
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, azi, 12:10

Descriere anunt

Ia-ti hainele si gaseste-ti linistea in noua ta casa, Prelungirea Ghencea,

Zona: Prelungirea Ghencea 73 - Bragadiru, Ilfov

Pret: 57.850 EUR

Etaj: 3/3+M

Numar camere: 2

Confort: Lux

Compartimentare: decomandat

Suprafata desfasurata: 65,47 mp

Anul constructiei: 2012

Facilitati:

- zona excelenta, linistita

- bloc usor retras de la bulevardul principal

- acces direct din Prelungirea Ghencea

- mijloace de transport in comun

- loc de parcare in proprietate

- ideal investitie sau locuinta proprie

- vecinatati: Prelungirea Ghencea, cartier Latin, Mega Image

Cat de mult iti doresti o casa in care doar sa vii cu hainele? Si cate socoteli ti-ai facut calculandu-ti fondurile necesare pentru a o avea?

In cele ce urmeaza, iti voi arata ca nimic nu este atat de scump precum ti-ai imaginat, gandind practic si economic (cel putin pentru o vreme) varianta combinata: un apartament complet dotat pentru nevoile tale. Si daca pana in prezent nu te-ai lovit de o astfel de idee, iata solutia!

Dar sa o luam pas cu pas.

Cand ne gandim la propriul camin, ne punem pe noi insine in situatia de a simti atmosfera calda a propriei locuinte, acolo unde o familie isi petrece timpul liber, neingradita de problemele cotidiene si aglomeratia orasului. Un strigat de bucurie al copilului, o cina placuta, relaxarea din canapeaua comoda sau un weekend agreabil cu prietenii sunt doar cateva imagini ale unei case primitoare, imbietoare.

Din motive pur obiective, decizia de relocare intr-un spatiu diferit poate crea o oarecare stare de tristete ce poate fi remediata doar prin castigarea unui nou spatiu la fel de cald. Si cand o "amprenta" bine definita se intipareste perfect in interiorul unei case printr-o amenajare armonioasa, starea anterioara dispare fara drept de apel.

Prin urmare, va pun la dispozitia vizualului (deocamdata), cateva fotografii sugestive ale apartamentului decomandat, amplasat la etajul al treilea al blocului cu 4 nivele, situat in Prelungirea Ghencea 73 cu dublu acces, atat din Prelungirea Ghencea cat si din str. Alunului, prin strada privata prevazuta cu bariere, un loc pe cat de atipic pentru un apartament, pe atat de practic si incantator atat pentru linistea copilului cat si ca "balsam" dupa o zi istovitoare.

In suprafata de utila de 58,70 mp plus balcon mare, inchis, in suprafata de 6,77 mp, apartamentul oferit spre vanzare este deosebit din 3 principale motive:

- are interior generos, cu dotari si finisaje deosebite, constand in parchet laminat de 12 mm, faianta si gresie portelanata de calitate superioara, suprafete vitrate mari din geam termopan si tamplarie de lemn, centrala termica proprie si instalatie compusa din calorifere de otel si tevi de cupru pentru definitivarea confortului;

- este mobilat si utilat complet, aspect ce te scuteste de masuratori pentru crearea de nou mobilier, cautari nesfarsite prin magazine de profil si comenzi online pentru cumpararea obiectelor electrocasnice, in acest fel, impreuna cu familia ta, nefiind nevoie decat de mutarea lucrurilor personale si voia buna de rigoare;

- are propriul loc de parcare, aspect ce elimina stresul cautarilor insistente de fiecare zi.

In plus, dubla orientare cardinala (catre Rasarit si Apus), iti asigura un living si o bucatarie luminoase (in special in prima parte a zilei) si un dormitor cu vedere opusa, neobturata de alte imobile, insorit dupa orele pranzului.

In consecinta, apartamentul va intra in posesia noului proprietar complet mobilat si echipat integral, scutindu-va de alte griji dupa ce va fi fost achizitionat.

Un alt "plus" este "punctat" de catre facilitatile existente in cartierul vecin (Latin), aflat la doar cateva minute, unde poti gasi piata, 2 supermarket-uri Mega Image, restaurant, locuri de joaca dar si capatul autobuzelor 122 si 222 (cu traseu catre centru).

Pentru orice alte detalii, va rog sa ma contactati oricand, DOAR DACA sunteti pregatiti de o noua aventura... imobiliara, desigur!

P.S. Nu aveti vreo obligatie fata de agentia/agentul reprezentant al vanzatorului, cu exceptia seriozitatii.