Herastrau, str. Bilciuresti, apartament exclusivist

249.000 €

Herastrau, str. Bilciuresti, apartament exclusivist,

249.000 €
Caracteristici
Suprafata 53 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din 5
Descriere
Buna ziua si bine ati venit la prezentarea acestui apartament exclusivist cu 2 camere, situat in zona Herastrau! Acest apartament se afla intr-un bloc cochet cu putine unitati locative si beneficiaza de o locatie excelenta, intr-o zona exclusivista, care ofera acces usor la parcuri, restaurante, magazine si alte facilitati.

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu mobila moderna import Italia, precum si cu electrocasnice de ultima generatie, astfel incat viitorul proprietar nu va trebui sa-si faca nicio grija in privinta achizitionarii de mobilier sau electrocasnice noi.

Apartamentul are o suprafata decomandata, cu o camera de zi spatioasa si o bucatarie deschisa, care creeaza o atmosfera primitoare si luminoasa in intregul spatiu. In plus, apartamentul are un dormitor spatios, o baie moderna si un balcon frumos, care ofera o priveliste frumoasa catre oras si spre Herastrau.

Acest apartament este ideal pentru oricine cauta confortul si luxul unei locuinte exclusiviste. Are o destinatie rezidentiala si este situat la etajul 3, ceea ce ii ofera o priveliste minunata asupra orasului. De asemenea, apartamentul are o orientare spre sud-est, astfel incat beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Pozitionarea exacta: Blocul se afla pe strada Bilciuresti nr 13
115 vizualizari azi, 07:10
Statii metrou
Aurel Vlaicu 24 min
Statii STB
112 , 301 Phoenicia Hotel 4 min
112 , 301 Apicola 5 min
205 , 261 , 335 Horia Măcelariu 6 min
Bd. Ficusului 8 min
Romaero 9 min
Pasaj Băneasa 11 min
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..