52.900 €

Ghencea

  • Suprafata 66 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 7
Bucuresti, 22 mai, 15:48

Descriere anunt

Ghencea,

apartament 2 camere decomandat, 66 mp, etaj 3/7, gresie, faianta, parchet, usi de interior, centrala termica, obiecte sanitare, geam la baie, lift, constructie 2018. Pret 52.900 euro, tva 5% inclus,

Detalii suplimentare

Oferta—Kristal Residence-CARTIERUL LATIN, .Va propunem spre cumparare un apartament de 2 camere , cu o suprafata utila de 66 mp , foarte luminos, amplasat intr-un bloc nou ce dispune de o pozitiona excelenta, cu acces la scoli si gradinite,piete,magazine, centre medicale.

Apartamentul se vinde complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate: gresie, faianta, parchet de import, geam termopan cu tamplarie pvc, obiecte sanitare din ceramica in baie, centrala proprie de apartament, calorifere, usi de interior , usa metalica la intrare. Este bransat la toate utilitatile si contorizarile sunt separate.

Compartimentarea interioara este decomandata, gandita in asa fel incat sa ofere un confort sporit si o maxima eficienta a spatiului locativ: hol generos la intrare, camere foarte mari, baie spatioasa.

Pretul este 52900 euro ,TVA 5% inclus.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida