58.500 €

Drumul Taberei

  • Suprafata 58 mp
  • An 1977
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 10
  • Lujerului ...16 min.
Bucuresti, 17 ian, 10:05
Urca primul in lista

Descriere anunt

Drumul Taberei

doua camere mobilat si utilat complet, se poate valorifica imediat dupa cumparare. Apartamamentul este ideal pentru cei ce doresc sa faca o achizitie, pentru a inchiria, sau locui. RATB, scoli, parcuri

Detalii suplimentare

Doua camere mobilat si utilat complet, se poate valorifica imediat dupa cumparare.

Apartamamentul este ideal pentru cei ce doresc sa faca o achizitie, cu scopul de a inchiria, sau pentru cei ce doresc sa se mute rapid in propria locuinta.

Starea apartamentului este una buna, se va preda proaspat zugravit, cu bucatarie mobilata complet, inclusiv masina de spalat vase. Incalzirea se face prin termoficare, radiatoarele sunt cele din fonta(au fost spalate pe interior), instaĆ²latia sanitara a fost revizuita, nu sunt probleme pe parte de instalatii.

Compartimentarea este semidecomandata, accesul se face intr-un hol de intrare ce are podeaua placata cu gresie si peretii vopsiti in vopsea lavabila. In partea din dreapta a holului avem o debara, in partea din stanga se gaseste bucataria, iar in partea din fata, camera de zi. In living si dormitor podelele sunt acoperite cu parchet laminat, iar peretii sunt vopsiti cu vopsea lavabila.

Pozele sunt 100% reale.

Vino sa te convingi singur, cheile sunt la noi.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 16 min.