55.600 €

Drumul Taberei 2 camere, Valea Doftanei Residence

  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 8
Bucuresti, azi, 15:03

Descriere anunt

Drumul Taberei 2 camere, Valea Doftanei Residence

2 camere cu suprafata utila de 50.4mp + 9.4mp terasa. Aditional se pot achizitiona parcari supraterane la pretul de 3.500EUR+TVA, respectiv 5.000EUR+TVA pentru parcarile subterane.

Detalii suplimentare

Proiectul este situat pe bulevardul Timisoara nr. 101 N cu acces direct din strada Valea Doftanei.

„Valea Doftanei Residence” este un complex rezidential format din 3 imobile cu un regim de inaltime de S+P+8 etaje, totalizand un numar de aproximativ 190 de apartamente de tip garsoniera, doua si trei camere. Proiectul va fi construit in faze, prima faza de constructie constand in livrarea unui bloc cu 63 de apartamente iar termenul de finalizare este prevazut pentru luna Iulie 2019.

Proiectul beneficiaza de spatii verzi, zone de relaxare si spatiu de joaca pentru copii, locuri de parcare subterane si supraterane.

Locuintele beneficiaza de spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si spatii ample, fara constrangeri in mobilarea acestora. Toate locuintele sunt proiectate pentru a oferi spatii optime, luminoase si terase generoase.

Proiectul rezidential Valea Doftanei Residence beneficiaza de toate facilitatile si avantajele vietii urbane, in apropierea lui regasindu-se centrele comerciale Lidl, Kaufland si Mega Image, numeroase unitati de invatamant, respectiv scoala gimnaziala Sfantul Andrei, gradinitele 208, 210 si 218, centrul medical Brancusi, precum si parcul Constantin Brancusi. De asemenea, proiectul beneficiaza de o buna conexiune cu restul orasului atat prin intermediul viitoarei statii de metrou Valea Ialomitei, cat si prin intermediul statiei de autobuz nr. 168.

In cadrul proiectului sunt prevazute spatii verzi in suprafata de aproximativ 3.000mp, zona de relaxare si zona de joaca pentru copii, spatiu dedicat pentru parcarea bicicletelor situat in subsolul blocului precum si locuri de parcare supraterane si subterane care pot fi achizitionate la pretul de 3.500EUR + TVA 5%, respectiv 5.000EUR + TVA 5%.

Finisajele sunt de calitate superioara, respectiv obiecte sanitare Roca, baterii Kludi, ceramica Delta Design, tamplarie exterioara Salamander, centrala termica Ariston.