58.000 €

Dimitrie Leonida metrou, diverse ap. cu gradina

  • Suprafata 62 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • Dimitrie Leonida ...2 min.
Bucuresti, 02 dec, 20:00
Urca primul in lista

Descriere anunt

Dimitrie Leonida metrou, diverse ap. cu gradina

Diverse tip-uri de apartamente cu gradina. Ansambluri rezidentiale situate in zona metrou Dimitrie Leonida. Curte proprie 20- 110 mp. Multiple facilitati zonale. Dezvoltator. Comision 0. TVA 5 % inclus.

Detalii suplimentare

Apartament 2 camere 50 mp utili + Gradina 22mp - 52000euro (finalizat)

Apartament 2 camere 65 mp utili + Gradina 75mp - 65000euro- promo plata cash

Apartament 2 camere 52 mp utili + Gradina 80mp - 58900euro

Apartament 2 camere 52 mp utili + Gradina 100mp - 59900euro

Apartamentele sunt dispuse in imobile diferite pe o raza de cca 1000m din zona noua Popesti Leordeni - Metrou Dimitrie Leonida - Metrou Berceni dupa cum urmeaza-

1. Ansamblu de locuinte finalizat, situat exact langa Mall La Strada, acesta fiind centrul Noului Popesti si la o distanta de cca 8 minute fata de locatia metroului Dimitrie Leonida. Pe o raza de cca 200-400 m fata de amplasarea imobilului intalnim toate facilitatile necesare unei familii pentru un trai modern, relaxat si comod, dintre care enumeram - multiple magazine alimentare si nonalimentare/ multiple supermarket-uri/ multiple fast food-uri/ multiple restaurante/ farmacii /saloane infrumusetare/ splatorii auto/ spalatorii haine/ gradinite s.a.m.d.

2. Ansambluri de locuinte finalizare 2020 localizate pe Strada Biruintei, la cca 6-9 minute distanta fata de metrou Berceni(in functie de amplasarea imobilului) si cca 13-16 minute distanta fata de localizarea metroului Dimitrie Leonida(in functie de amplasarea imobilului). Pe o raza de cca 300-1000m fata de amplasarea imobilului intalnim toate facilitatile necesare unei familii pentru un trai modern, relaxat si comod, dintre care enumeram - multiple magazine alimentare si nonalimentare/ multiple supermarket-uri/ multiple fast food-uri/ multiple restaurante/ farmacii /saloane infrumusetare/ splatorii auto/ spalatorii haine/ gradinite s.a.m.d.

Apartamentele se vand LA CHEIE cu finisaje si obiecte sanitare complete -Gresie /Faianta/ Parchet/ Usi interior/ Obiecte sanitare baie

Structura solida a imobilelor este asigurata prin stalpi, cadre si grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si partile comune.

Fotografii cu caracter informativ

COMISION 0 .

BIROU VANZARI-DIRECT DEZVOLTATOR-TVA 5 %INCLUS .

*** Cateva dintre ofertele prezentate sunt disponibile doar pentru plata cash.

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 2 min.