60.372 €

Delta Vacaresti, apartament 2 camere, pret promo!

  • Suprafata 50 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 6

Descriere anunt

Delta Vacaresti, apartament 2 camere, pret promo!

apartamentul de 2 camere propus spre vanzare, are o suprafata  utila de 50 mp.  Acesta se vinde complet finisat iar finisajele sunt la alegere!

Avans minim 5%. Se accepta orice tip de creditare!

Detalii suplimentare

Va oferim un apartament cu 2 camere disponibil in cadrul unui nou ansamblu situat in zona Delta Vacaresti, Vitan Barzesti!

10 minute cu STB-ul pana la statia de metrou Aparatorii Patriei!

Imobilul are un regim de inaltime de 2S+P+6 etaje si ofera rezidentilor sai o intimitate ridicata, apartamente spatioase, foarte bine compartimentate, luminoase si finisaje de exceptie. Acesta este situat la o distanta de numai cateva minute de mijloacele de transport in comun, cat si catre puncte de interes major din zona  ( scoli, gradinite, hipermarket-uri, spatii de joaca si de relaxare si centre medicale).

Apartamentul propus spre vanzare are o suprafata  utila de 50 mp.  Acesta se vinde complet finisat si dispune de: gresie , faianta, parchet, obiecte sanitare in baie, centrala propire de 24 kw si contorizare individuala, toate acestea fiind de o calitate premium.

Finisajele sunt la alegere!

Locul de parcare se poate achizitiona separat, iar pretul platit pentru acesta este de 6000 Euro,Tva inclus , daca se achizitioneaza in acelasi timp cu apartamentul.

Pentru a va convinge de avantajele acestui imobil puteti sa ma contactati pentru a stabili o vizionare! 0764 523 112 Paula Florescu

Pozele sunt cu titlu informativ! Se accepta orice forma de creditare! Avans minim 5%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton