50.000 €

Comision 0, Berceni, Emil Racovita, Aleea Moldovita, parcare ADP si boxa

  • Suprafata 50 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 4 din 4
  • Apărătorii Patriei ...13 min.
Bucuresti, 12 sep, 15:45

Descriere anunt

Comision 0, Berceni, Emil Racovita, Aleea Moldovita, parcare ADP si boxa

Va prezint spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cartierul Berceni, pe Aleea Moldovita. Strada este situata intre str. Emil Racovita si Metrou Aparatorii Patriei (800m fata de statia de Metrou).

Apartamentul este situat intr-un imobil construit in anul 1971 , este situat la etajul 4/4, are o suprafata utila de 50,57 mp iar compartimentarea este semidecomandata.

Apartamentul beneficiaza de 1 loc de parcare ADP in fata scarii, boxa la subsol si acces la uscatoria scarii, situata chiar langa apartament, la etajul 4.

Apartamentul este foarte curat, renovat integral in urma cu cativa ani. Este dotat cu 2 aparate de aer conditionat (unul in Bucatarie si unul in Dormitor), ferstre cu geam termopan, calorifere schimbate, usi schimbate, parchet in camere, usa metalica la intrare. Toate instalatiile au fost schimbate, atat intalatia electrica cat si instalatia sanitara. Peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila.

Apartamentul este contorizat pentru apa si caldura ( apometre si repartitoare pentru caldura).

Apartamentul este foarte luminos, fiind orientat integral spre Est si este insorit in prima parte a zilei.

Blocul este foarte curat si civilizat, scara foarte ingrijita iar terasa blocului este foarte bine izolata si hidroizolata, apartamentul neavand niciodata infiltratii, condens sau igrasie.

Din punct de vedere juridic, apartamentul are toata documentatia necesara incheierii contractului de vanzare cumparare.

Acces

Statii metrou Timp
Apărătorii Patriei 13 min.