67.000 €

Colentina, Masina de Paine

  • Suprafata 52 mp
  • An 1968
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 10
Sector 2, ieri, 14:10

Descriere anunt

Colentina, Masina de Paine,

Colentina, bloc semistradal, doar 8 minute (mers) metrou Obor, reabilitat, apartament curat si luminos situat la etajul 6/10, mobilat si utilat, balcon mare, imbunatatiri, pret usor negociabil, liber.

Detalii suplimentare

Oportunitate, apartament cochet, localizat in zona Colentina, pe strada Masina de Paine, la doar 8-9 minute (mers) de metroul/piata Obor, 9-10 minute (mers) de parcul Plumbuita,12-15 minute (mers) de parcul Tei si doar 4-5 minute (mers) de Veranda Mall.

Zona este foarte usor accesibila, trolley-bus-ul 66/ Colentina-Obor-Universitate, autobuzele 182 si 282 (de pe Teiul Doamnei), tramvaiele 21/Pasaj Colentina-Piata Sf. Gheorghe/Unirii, respectiv 16, 36 /Colentina/Reinvierii-Pipera, se afla la o distanta mai mult decat rezonabila (1-5 minute de mers).

In areal exista diverse magazine si farmacii, restaurant si pizzerie, gradinita si gimnaziu=Scoala nr. 27 este chiar in spatele blocului.

De asemenea, la 1 minut (mers), stradal, chiar pe Sos. Colentina, este un magazin Penny iar la maxim 3 minute (mers) este Kaufland.

Blocul, dispus semi-stradal, este construit in anul 1968, scara este retrasa, cu un aliniament de aproximativ 8-10 m de la strada, fiind inconjurat de o zona verde, tampon, cladirea fiind ferita, astfel, de zgomot si aglomeratie.

Imobilul este reabilitat.

Scara este curata si civilizata, vecinii sunt de buna calitate.

Accesul in interior se face pe baza de interfon, in plus, cabina liftului a fost schimbata.

Apartamentul, curat si luminos, in suprafata de 52mp (inclusiv balconul), este situat la etajul 6/10, este semi-decomandat si foarte bine impartit, existand o delimitare clara intre zona “de zi” si zona “de noapte”, de asemenea, este izolat si inchisa in termopan.

Foarte important, baia este prevazuta cu geam.

Spatiul este contorizat iar spatiile de depozitare sunt suficiente.

Toate tevile si instalatiile sanitare, aparente, au fost schimbate, in plus, pentru siguranta, in baie s-a montat un boiler.

Instalatia electrica este noua, pe cupru, exista prize noi si, binenteles, tabloul electric este nou.

Balconul, foarte generos (6mp) a fost amenajat ca birou, s-a montat calorifer, s-a tras lumina si priza de alimentare.

Spatiul dispune de multiple imbunatatiri, toate de o calitate peste medie, ce asigura decenta si confortul, astfel, exista termopan, aparat de AC/inverter de 12.000 BTU, obloane electrice, gresie, faianta, parchet masiv de lemn, usi interioare de la Porta Doors, usa metalica si, un aspect foarte important, s-a montat un boiler (nou) pentru a spori siguranta si confortul.

In plus, AC si obloanele electrice sunt conectate/functioneaza la WiFi, astfel incat, normal, se pot actiona de la distanta pentru un plus de confort.

Apartamentul, proaspat igienizat, este mobilat si utilat complet (exclus TV), masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider, cuptor, plita, hota, mobilier de living, baie si camera, toate de o buna calitate (mobila de bucatarie este Franke, frigiderul, hota, aragazul si cuptorul sunt Ariston etc), bine intretinute, evident, tinandu-se cont de uzura normala.

Spatiul este luminos si calduros, certificatul energetic este clasa “B”(nota energetica este 95.4), consumul annual specific este 203 iar indicele de emisii echivalent este de 37.75.

Apartamentul este liber.

Pretul este usor negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton