69.900 €

Cismigiu, Sala Palatului, Brezoianu

  • Suprafata 48 mp
  • An 1961
  • Decomandat
  • Etaj parter din 7
  • Universitate ...9 min.
Bucuresti, 24 mar, 08:30

Descriere anunt

Cismigiu, Sala Palatului, Brezoianu,

vav hotel Opera. Accesul in apartament se face din curtea interioara iar vedere este stradala, fiind Ideal pentru cei ce doresc sa il achizitioneze pentru cabinete, birouri, etc.

Detalii suplimentare

Va prezentam spre achizitie un apartament de 2 camere, dispus intr-un imobil P+7, pe strada Brezoianu, la cativa pasi de parcul Cismigiu , Calea Victoriei si Sala Palatului.

Accesul este facil la principalele artere centrale ale Bucurestiului , vecinatatea parcului Cismigiu cat si a numeroaselor puncte de interes ca restaurante , cafenele , magazine , obiective turistice si culturale fac din aceasta proprietate o buna investitie in vederea inchirierii pe termen lung cat si in regim hotelier. Apartamentul a fost renovat acum cativa ani iar imobilul este anvelopat, are o curte interioara generoasa, iar intrarea , scara si fatada au un aspect civilizat.

Accesul in apartament se face direct din curtea interioara iar vedere este stradala, fiind un plus pentru cei ce doresc sa il achizitioneze pentru cabinete, birouri, etc.

Imobilul nu este incadrat in vreo clasa de risc seismic.

Va asteptam la vizionari !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Debara
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Universitate 9 min.
Metro M3 Izvor 10 min.
Piața Unirii 2 (M1, M2) 15 min.