75.000 €

Cismigiu, Luigi Cazzavillan, apartament la cheie

  • Suprafata 52 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 5
  • Gara de Nord 1 (M1) ...15 min.
Bucuresti, 13 sep, 08:27

Descriere anunt

Cismigiu, Luigi Cazzavillan, apartament la cheie,

Apartament cochet cu 2 camere, situat pe strada Luigi Cazzavilan, foarte aproape de Parcul Cismigiu.

Vecinatati : Calea Victoriei, Piata Amzei, Parcul Luigi Cazzavilan, Ateneul Roman, Sala Palatului, str. Stirbei Voda, str. Popa Tatu , Str Berzei.

Apartamentul este renovat complet si se vinde mobilat si utilat !

Apartamentul este situat la etajul 3, intr-un imobil construit in anul 1922, dispus pe 5 niveuri care beneficiaza de lift. S

Are o suprafata de 52mp, din care 48,5 mp sunt utili, la care se adauga baclonul in suprafata de 3,62 mp.

Apartamentul a fost renovat total. S-au schimbat inclusiv toate instalatiile electrice si sanitare, s-au montat ferestre cu geam termopan, glafuri din marmura, usi interioare din lemn. Pardoselile sunt placate cu parchet masiv din lemn de Teak.

Baia este refacuta total, este placata cu gresie si faianta Marazzi, obiecte sanitare noi, cada pe colt si beneficiaza de 2 ferestre cu lumina naturala. Toate caloriferele sunt de calitate premium, import Italia iar incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii.

Apartamentul este dotat cu 2 aparate de aer conditionat.

Bucataria este mobilata si utilata cu toata aparatura electrocasnica necesara ( plita, cuptor, hota, frigider incorporat)

Dormitorul (12,5mp) are acces catre balcon si este mobilat complet cu pat matrimonial, 2 noptiere si dressing foarte spatios.

Livingul (19mp) este foarte luminos si beneficiaza de mobilier realizat pe comanda, biblioteca si 2 canapele moderne.

Apartamentul dispune de 1 spatiu pentru depozitare ( debara ), amenajat cu rafturi, spatiu in care este montata centrala termica si masina de spalat rufe. Pentru depozitare suplimentara, apartamentul beneficiaza de o boxa la subsol .

Apartamentul are toata documentatia necesara vanzarii, este liber si disponibil imediat pentru mutare. Este ideal atat pentru locuit, cat si pentru investitie si inchiriere ulterioara.

Acces

Statii metrou Timp
Gara de Nord 1 (M1) 15 min.
Gara de Nord 1 (M1) 15 min.
Stația Piața Romană 15 min.