75.500 €

Chitilei 391, vis-avis Leroy Merlin, ap. 2 cam

  • Suprafata 62 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
Sector 1, 23 nov, 15:57

Descriere anunt

Chitilei 391, vis-avis Leroy Merlin, ap. 2 cam.

Bonton Apartments Sos Chitilei 391- Carrefour Colosseum, dezvoltator, ap. 2 camere decomandat, 62 mp, imobil finalizat 2021, finisat, centrala termica, incalzire pardoseala, lift Schindler, loc de parcare,

Detalii suplimentare

BONTON APARTMENTS SOS CHITILEI 391, DIRECT DE LA DEZVOLTATOR IN IMOBIL FINALIZAT IN DECEMRIE ,APARTAMENT CU 2 CAMERE decomandat,CU O SUPRAFATA DE 61 MP Apartamentul se vinde complet finisat la cheie.

Imobilul are lift .

Apartamentul este disponibil la etajul 3 al imobilului.

Imobilul BONTON APARTMENTS din Sos. Chitilei nr. 391, sector 1 Bucuresti, este rezultatul unei echipe profesioniste cu peste 10 ani de experienta in constructia imobilelor de apartamente de tip rezidential, atat in zona de Nord a Bucurestiului cat si in diverse alte zone din Bucuresti.

Imobilul oferit direct de catre dezvoltator,este situat pe Soseaua Chitilei, in imediata apropiere a Complexului Comercial Colosseum si a Hipermarketului Careffour, Leroy Merlin precum si a noului Mall Colosseum, la o distanta de 2.6 km de cea mai apropiata statie de metrou si cu statie de autobuz in fata blocului ce asigura in 7 minute accesul la statia de Metrou Laromet.

Imobilul BONTON APARTMENTS are un regim de inaltime de P+5 compus din 10 apartamente de 2 si 3 camere, cu terase si balcoane generoase, locuri de parcare individualizate pentru fiecare apartament, lift Schindler, incalzire in pardoseala TECE si centrale termice individuale , tamplarie exterioara VEKA cu profil cu 7 camere si geam tripan , cu bai echipate complet ca wc- uri suspendate ,lavoare,cabine si cazi de dus de ceea mai buna caliatate , unele bai avand montate si cabina de dus si cada, cu instalatiile de aer conditionat montate, spatii comune finisate la un standard ridicat cu granit de ceea mai buna calitate, existand si posibilitatea de a personaliza fiecare apartament in parte in ceea ce priveste instalatiile electrice si finisajele (tip, calitate si gama de materiale folosite).

Experienta echipei noastre a fost materializata in edificarea unui numar de peste 45 de imobile situate in cartierele: Bucurestii Noi, Soseaua Chitilei, zona Sos. Sisesti, Piata Domenii, Bulevardul Ion Mihalache, Calea Grivitei, Parcul Copilului, Baneasa, Dorobanti, zona Nerva Traian, Bucur Obor, Unirii dar si a unui imobil cu apartamente de vacanta, aflat in curs de construire, situat in Predeal vis-a-vis de partia de schi Clabucet.

Avem increderea ca prin calitatea imobilelor construite putem satisface nevoile clientilor nostri la un standard ridicat, atat din punct de vedere calitativ cat si functional. In acest sens exista o colaborare de lunga durata cu Birouri de Arhitectura care raspund unor standarde ridicate de calitate estetica, arhitecturala si functionala.

Echipa noastra este recunsocuta pentru respectarea standardelor din punct de vedere structural si este o onoare pentru noi sa putem beneficia de recomandarile clientilor nostri pentru calitatea instalatiilor folosite, precum si a finisajelor, atat pentru interiorul apartamentelor cat si pentru aspectul spatiilor comune ale imobilelor construite.

Aceasta calitate este certificata si asigurata de echipele de diriginti de santier, de controlorii de calitate si de responsabilii tehnici cu executia lucrarilor noastre, de calitatea materialelor folosite, precum si de laboaratoarele de incercari ale probelor de betoane si armaturi metalice puse in opera. Pentru a mentine acest standard calitativ am ales furnizorii recunsocuti de materiale de constructii, betoane si armaturi metalice pentru structura, instalatii electrice, sanitare si termice, echipamente si automatizari, lifturi, materiale de izolatii termice si hidrofuge, precum si geamuri, ferestre, usi de interior si exterior, tencuieli, gleturi si zugraveli, gresie, faianta, granit si parchet.

Printre furnizorii nostri de materiale de constructii enumeram: statia de betoane Oprea Edil Construct, KTK Steel Distribution pentru armatura metalica, Genesis Marketing-Distribution si Marola General Activities pentru caramida, Romstal pentru instalatii, Schindler Romania pentru lifturi, Salamander si Veka Romania pentru profile ferestre, Pinum pentru usi de interior.

Imobilul este finalizat ..Apartamentele se vand finisate la cheie, cu echipamentul de aer conditionat montat,centrale termice si incalzirea in pardoseala incluse in pretul apartamentului . Deasemenea gama de culori pentru finisaje poate fi aleasa de catre cumparator..

Te invitam la o vizionare a imobilului BONTON APARTMENTS din Bucuresti, Sos. Chitilei nr. 391, sector 1 si alaturi de echipa noastra vei avea posibilitatea sa afli toate informatiile legate de alegerea casei tale!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida