82.180 €

Calea Mosilor, B-dul Dacia, metrou Obor

  • Suprafata 52 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
  • Obor ...11 min.
Bucuresti, 14 aug, 14:57

Descriere anunt

Calea Mosilor, B-dul Dacia, metrou Obor,

2 camere, 52 mp utili, bloc 2018, etaj 2/4, decomandat, pereti caramida porotherm, gresie, faianta, parchet, centrala proprie, usa metalica, teropan 3 foi de sticla. Zona Mosilor, metrou Obor 600 m.

Detalii suplimentare

Neofort-Biz va ofera spre vanzare apartamente in Ansamblul Neofort Rezidential 64, situat in Zona Calea Mosilor – Foisorul de Foc – Metrou Piata Obor. Proiectul este compus din 2 tronsoane cu regim de inaltime S+P+4 respectiv S+P+3. Primul tronson are cate 3 apartamente pe nivel. Al doilea tronson are cate 2 apartamente pe nivel. Subsolul este comun pentru cele doua tronsoane.

Proiectul este retras de marile bulevarde fiind situate in zona de case si vile.

Cele mai apropiate mijloace de transport se afla la o distanta de 200 metri. Statia de metrou Obor se afla la 580 metri de complexul rezidential. Ansamblul Neofort Rezidential 64 se afla pe strada Calusei si cuprinde un total de 21 de apartamente. Conceptul, are la baza o strategie deja aplicata si verificata, care consta in crearea si implementarea unui produs imobiliar care sa intruneasca urmatoarele caracteristici: zona centrala, pret corect, compartimentare reusita si functionala, bucatarie inchisa si geam la baie,.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Obor 11 min.
Piata Iancului 16 min.