56.000 €

Brancoveanu, Berceni

  • An 2015
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 3
  • Constantin Br├óncoveanu (M2) ...19 min.
Bucuresti, ieri, 09:12

Descriere anunt

Brancoveanu, Berceni

Apartament tip studio, finalizat si mobilat/utilat, mutare imediat, situat pe strada sergent Ilie David in spate la spitalul Marie Curie, bdul Constantin Brancoveanu.

Detalii suplimentare

Va oferim spre vanzare un apartament tip studio (garsoniera dubla ), situat in cadrul unui ansamblu rezidential nou, constructie 2015 , in zona de sud a capitalei, in imediata apropiere a statiei de metrou Constantin Brancoveanu ( 8minute), precum si a principalelor puncte de interes major, cum ar fi : scoli, gradinite, banci, piete , mari centre comerciale si unitati medicale.

Imobilul cu regim de inaltime P+3 Etaje, construit pe cadre de beton armat, compartimentare din caramida Porotherm, este izolat termic si este bransat la toate utilitatile orasului (Apa Nova, Enel, Distrigaz). Datorita amplasarii stradale, locuitorii complexului beneficieaza de acces pietonal si auto in conditii civilizate si iluminat public .

Apartamentul are suprafata utila de 44 mp si se evidentiaza atat prin finisaje atent alese cat si prin calitatea lucrarilor. Dispune de centrala proprie, calorifere, contorizare individuala, gresie, faianta, parchet de import in ton cu usile de interior, usa intrare metalica, tamplarie pvc cu geam termopan Rehau 5 camere, obiecte sanitare moderne pentru bai (Ceramica Cersanit).

Acceptam credit Ipotecar .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Constantin Brâncoveanu (M2) 19 min.