49.500 €

Brancoveanu - 2 camere decomandate

  • Suprafata 43 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 10 dec, 10:31

Descriere anunt

Brancoveanu - 2 camere decomandate,

apartament decomandat, excelent compartimentat. finisaje clasa lux incluse. Pret promo. accept credit. Mijloace de transport in comun, posibilitate parcare,

Detalii suplimentare

Apartament decomandat, excelent compartimentat

Imobilul bloc este construit pe cadre din beton armat si compartimentare realizata exclusiv din caramida. este izolat termic cu termosistem de 12 cm.

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare este impartit foarte bine: hol, living spatios + bucatarie , baie complet utilata folosind obiecte sanitare si materiale de la Romstal si Ideal Standard si 1 dormitor spatioas si luminos + balcon.

Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan tripan cu camere de izolare, glafuri, usa metalica, interfon, lift.

Finisajele High End Premium/Lux sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului: gresie si faianta portelanata de la prducatori de top precum Mirage, Ragno, Marazzi, parchet, laminat de 8mm, rezistent la trafic ridicat produs de firme de marca precum Egger, Skema sau Gazzotti usi de interior. Posibiliate parcare. Se accepta credit.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton