50.000 €

Berceni, rate la dezvoltator, oferta limitata

  • Suprafata 65 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 10

Descriere anunt

Berceni, rate la dezvoltator, oferta limitata

Birou de vanzari dezvoltator imobiliar, 0 comision.

Apartament 2 camere decomandat, suprafata 64 mp, situat in cel mai mare proiect imobiliar din sectorul 4, The Grand Kristal Residence City.

Detalii suplimentare

BIROU DE VANZARI DEZVOLTATOR IMOBILIAR - 0% COMISION !!!!

Apartamente 2 camere decomandate cu suprafete total utile incepand de la 64 mp, pana la 75 mp, la preturi intre 50.000 euro si 52.900 euro dispuse in imobile in curs de edificare, situate in cel mai mare proiect imobiliar din sectorul 4 - The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Apartamentele din cadrul ansamblului The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Prima Casa, credite ipotecare, imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator), precum si orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida