Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
69.500 €
Bucuresti 11 Iun. '24 (09:12)
...
74.000 €
Bucuresti 17 Iun. '24 (09:35)
...
69.500 €
Bucuresti 05 Iun. '24 (09:18)
...
92.000 €
Bucuresti 17 Iun. '24 (14:03)

Anunt inactiv

Berceni Metrou - studio 2 camere - Biruintei - Popesti Leordeni

48.500 €

Berceni Metrou - studio 2 camere - Biruintei - Popesti Leordeni

48.500 €
Caracteristici
Suprafata 35 mp An 2024 Semidecomandat Etaj 3 din 6
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Izolatie termica Renovat recent Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Reabilitat termic Structura beton M 8 min.
Descriere
Ansamblu rezidential de top in Popesti Leordeni, pe strada Biruintei, la doar 500 metri fata de metrou Berceni, promotie la o garsoniera dubla ( dormitor separat ), cu tripane Sallamander, incalzire in pardoseala, placi mari de ceramica, la pretul de lista de 48500 euro cu tva inclus.

Pret credit bancar = 53000 euro cu tva inclus.

Descopera o oportunitate unica de achizitie in zona de sud a Capitalei, in Popesti-Leordeni, cu noul proiect rezidential Joy Residence - Berceni. Acest proiect impresionant ofera apartamente moderne cu 2 si 3 camere, finisaje de calitate superioara si o locatie strategica.

O constructie de calitate poate aduce economii semnificative pe termen lung pentru locatari. Cladirile bine construite sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, asigurand o izolare termica si fonica adecvata. Aceasta duce la scaderea costurilor de incalzire si racire, ceea ce se traduce in facturi mai mici pentru locatari. De asemenea, durabilitatea structurilor reduce nevoia de reparatii si intretinere frecvente, ceea ce implica costuri reduse pe termen lung.

Calitatea constructiei are un impact direct asupra valorii proprietatii. Locuintele construite cu atentie la detalii si cu materiale de inalta calitate sunt mai cautate pe piata imobiliara si atrag un interes mai mare din partea potentialilor cumparatori sau chiriasi. O constructie de calitate superioara poate creste valoarea proprietatii si poate oferi un randament mai mare in cazul revanzarii sau inchirierii.

Un proiect rezidential construit cu atentie la calitate ofera locatarilor un nivel crescut de confort si calitate a vietii. Calitatea constructiei se reflecta in finisajele interioare, in functionalitatea spatiilor si in atentia acordata detaliilor. Utilizarea materialelor si finisajelor de inalta calitate creeaza un mediu placut si atragator, iar o constructie bine planificata asigura un flux adecvat al spatiilor si o armonie in designul interior.

Parcarile exterioare si subterane sunt concepute pentru a asigura siguranta si securitatea vehiculelor locatarilor. Acestea sunt monitorizate cu sisteme de supraveghere video si pot fi accesate doar de catre locatari sau de persoane autorizate. Astfel, proprietarii de masini pot avea incredere ca vehiculele lor sunt protejate impotriva furturilor sau a altor incidente neplacute.

Parcarile subterane ofera si posibilitatea utilizarii unui spatiu suplimentar de depozitare. In plus fata de parcare, proprietarii de masini pot beneficia de un loc sigur pentru a depozita diverse obiecte, cum ar fi biciclete, scule sau alte echipamente. Aceasta este o facilitate valoroasa, deoarece elibereaza spatiul din apartament si asigura un mediu organizat si curat.

Termen mutare cu acte gata : 15.11.2024

Detalii suplimentare, stavilbire vizionari la 0725 ... 957 ... 934 - Silviu Cioaba - comision 0%
Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni
Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
357 vizualizari Bucuresti 12 Iun. '24 (12:58)
Statii metrou
Berceni 8 min
Dimitrie Leonida 18 min
Statii STB
125 IMGB Poarta 2 8 min
125 Upetrolam 8 min
Berceni 8 min
Anunt inactiv