49.000 €

Berceni, metrou Dimitrie Leonida, fosta IMGB

  • Suprafata 52 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • Dimitrie Leonida ...2 min.

Descriere anunt

Berceni, metrou Dimitrie Leonida, fosta IMGB

Berceni, metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB), apartament 2 camere, decomandat, etajul 1/5, vedere stradala, finisat complet, lift, ansamblu rezidential, acces privat

Detalii suplimentare

Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 52.80 mp si este disponibil intru-un ansamblu rezidential nou.

Proiectul este format din 5 imobile cu regim de inaltime D+P+4 Etaje+5 Retras care vor genera un numar de 254 de unitati locative mixte. Facilitatile ansamblului sunt multiple, dintre care enumeram: apartamente luminoase si spatioase, dotari de top, locuri de parcare sub si supraterane delimitate, parcuri si spatii verzi amenajate si iluminate nocturn.

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare se afla la etajul 1 si este proiectat sa ofere maximul de functionalitate si confort si nu in ultimul rand acesta este bransat si contorizat separat la toate utilitatile orasului.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul este amplasat in zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de statia de metrou, locatia ansamblului permite un acces rapid catre Soseaua Berceni, centru Capitalei, institutii de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, sau Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB 125, N 105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta dispune de o compartimentare moderna cu camere mari, iar datorita pozitionarii cardinale, aceasta beneficiaza de lumina naturala pe toata perioada zilei.

Aceasta se vinde finisat la cheie si dotat cu echipamente de ultima generatie: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, calorifere din otel, centrala termica 24 kW, interfon si usa metalica la intrare cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul in care se regaseste apartamentul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de o calitate superioara, Compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de: 49.000Euro!

Loc de parcare suprateran: 2.000 Euro TVA 19% inclus!

Loc de parcare subteran: 3.500 Euro + TVA!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 2 min.