53.100 €

Berceni, metrou Dimitrie Leonida

  • Suprafata 58 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
Bucuresti, 14 iun, 17:09

Descriere anunt

Berceni, metrou Dimitrie Leonida,

2 camere cu o suprafata utila de 57.70 mp si este compus din living, hol, baie, bucatarie separata si dormitor cu iesire pe balcon. Se preda finisat la cheie, 600 metri pana la metrou

Detalii suplimentare

Situat la cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida si in imediata vecinatate a marilor centre comerciale din zona, ansamblul din care face parte garsoniera, beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, locuri de parcare delimitate si loc de joaca pentru copii. Acesta este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand contorizate separat. Constructia imobilului este realizata din cadre si grinzi de beton armat si compartimentata din caramida tip Porotherm, iar termoizolatia exterioara este realizata din polistiren expandat de 10 cm grosime.

Gresie, faianta si parchet din import, usi de interior Bella Casa, centrala termica proprie Immergas 24 kW in condensatie, calorifere din otel Ferolli, tamplarie Salamander PVC 5 camere cu geam termopan, obiecte sanitare in baie, usa metalica antiefractie la intare si interfon.

Pretul este VALABIL PENTRU ACHITARE INTEGRALA la semnarea antecontractului.

Pentru achizitie prin credit pretul este 55.900E.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton