53.000 €

Berceni, Luica

  • Suprafata 56 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 3

Descriere anunt

Berceni, Luica,

Berceni, Luica, apartament 2 camere, pret promotional 48.000 euro (tva 5% inclus), finisat la cheie, contorizari individuale, centrala termica.

Vecinatati statie Ratb la 50 de metri, metrou,

Detalii suplimentare

Apartament de 2 camere , in zona LUICA , cu acces in Bulevardul Brancoveanu si la statia de metrou Aparatorii Patriei , statie RATB la 50 de metri de ansamblu , cu o compartimentare semi-decomandata si o suprafata utila aproximativa de 56,60 mp + balcon de 3,40 p .Viitorii proprietari au posibilitatea de a-si alege finisajele din paletarul generos pus la dispozitie de catre dezvoltator .Fiecare unitate locativa va beneficia de o centrala proprie de 24 kw , racordarea la utilitatile orasului (canalizare , apa curenta , gaze si electricitate) si contoare individuale .

In imediata vecinatate exista , gradinite , scoala, Universitatea Spiru Haret , piata Resita , Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena , benzinarii, magazine si unitati spitalicesti .Pretul de vanzare este de doar 48.000 euro- tva inclus . Se accepta plata prin credit Prima Casa , sau RATE LA DEZVOLTATOR pentru o perioada de 18 luni cu un avans minim de 15.000 euro.Pozele sunt cu titlu informativ.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida