67.000 €

Berceni, Lidl, Metalurgiei, sector 4

  • Suprafata 56 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Sector 4, 11 oct, 08:47

Descriere anunt

Berceni, Lidl, Metalurgiei, sector 4,

ap. 2 cam., 56 mp utili Berceni, bloc nou, 0% comision, pret 67.000 euro TVA inclus. Vecinatati: Magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl Metalurgiei, Kaufland, Grand Arena

Detalii suplimentare

Va oferim spre vanzare, un apartament cu 2 camere, avand suprafata utila de 56 mp, aflandu-se intr-un imobil cu o inaltime D+P+5 etaje, construit in anul 2021, pe cadre de beton armat. Compartimentarea este din caramida Porotherm de 25 cm, iar peretii interiori din caramida de 15 cm. Peretii exteriori sunt placati cu polistiren expandat de 10 cm. Ansamblul rezidential din care face parte apartamentul este situat in Berceni sector 4, Str. Drumul Binelui.

Apartamentul este compus dintr-un living spatios, dormitor luminos, bucatarie inchisa, baie si un balcon, iar suprafata totala utila este de 55.60 mp.

Locuinta se vinde complet finisata si dispunde de gresie, faianta, parchet de import, tamplarie pvc Rehau cu geam termopan, usi de interior de calitate, usa de intrare metalica anti-efractie, centrala termica pe gaz, calorifere din aluminium, obiecte sanitare in baie.

Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza locuinta dumneavoastra si sa o personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Apartamentul este bransat si contorizat individual la toate utilitatile.

Pretul de 67.000 Euro include TVA de 5% , este disponibil si pentru plata cu credit ipotecar/noua casa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton