87.500 €

Baneasa. Apartament 2 camere Baneasa- Ficusului, la 2 minute de Herastrau

Bucuresti, 04 mar, 13:05

Descriere anunt

Baneasa. Apartament 2 camere Baneasa- Ficusului, la 2 minute de Herastrau

Acest apartament de 2 camere, este situat pe Bd. Ficusului, la 2 minute de mers pe jos de Parcul Herastrau. Amplasat la etajul4(din 4) al unui imobil construit in anii '90, apartamentul are o suprafata utila de 50 mp, la care se adauga 5 mp de balcon. Un aspect important ce trebuie mentionat, este ca apartamentul dispune de cetrala termica proprie, fiind astfel independent de sistemul public de termoficare, atat de deficitar in aceasta perioada. Totodata, apartamentul dispune si de doua aparate de aer conditionat, cate unul in fiecare camera.

Impartirea apartamentul este de tip "semidcomandat" cu trecere prin sufragerie. Ba mai mult, livingul, holul si bucataria, formeaza astazi o singura incapere, modificarile fiind prevazute in cadastru. Balconul e mare, inchis in termopan si ofera spatii de depozitare generoase.

Locuinta este mobilata si utilata. O parte din mobilier se cere schimbat, dar pe partea de electrocasnice, toate se prezinta bine.

Usa de intrare este metalica, antiefractie, cu un sistem de siguranta trainic, dar si sistem de alarma montat.

Blocul este reabilitat de vreo 2 ani, curat, ingrijit, civilizat. La parter sunt spatii comerciale, unde veti gasi si o cofetarie minunata, langa avem un Shop&Go si la distanta de 2-3 minute de mers pe jos, o suita de supermarketuri. Tot langa bloc, dar chiar langa, avem gradinita de stat. Peste drum liceu. Si in jur, orice ati putea avea nevoie. La 3 km avem Baneasa Mall si adiacentele. La alti 4 kilometri in sens opus avem Aviatiei si Promenada.

Apartamentul este pretabil pentru o persoana tanara, careia sa ii placa vecinatatea parcului, sa alerge, sa se plimbe si care lucreaza in nordul Bucurestiului si vrea sa fie aproape si de job.

Locuinta dispune de toate documentele la zi, este creditabila, libera si disponibila imediat.