145.000 €

Baneasa, Apartament 2 camere, izolat interior exterior, 145.000 EURO

  • Suprafata 60 mp
  • An 1989
  • Decomandat
  • Etaj 2
Bucuresti, 16 oct, 12:43

Descriere anunt

Baneasa, Apartament 2 camere, izolat interior exterior, 145.000 EURO

„O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Aducem spre inimile dvs, un apartament de lux spre vanzare la etajul 2, situat in zona Baneasa cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul dispune de 2 camere, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA.. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 60 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Apartamentul detine centrala proprie. S- a renuntat la balcon in favoarea bucatariei, marind astfel spatiul acesteia.

Apartamentul este complet renovat cu finisaje de lux,, 2 aparate aer conditionat, si se vinde mobilat si utilat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, scoli ( Colegiul Tehnic Viaceslav Harnaj) , hipermarketuri, si de o zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Hai sa faceti cunostinta cu noua voastra locuinta!