79.900 €

Apartament renovat in piata Domenii

Bucuresti, 05 oct, 12:48

Descriere anunt

Apartament renovat in piata Domenii

Catoma Property Invest va prezinta spre vanzare un deosebit apartament de 2 camere, semidecomandat, situat la parterul unui bloc de doar 4 etaje, reabilitat termic, ce a fost construit in anul 1968.

Acest spatiu are o suprafata utila de 41mp si este ideal pozitionat atat pe fata, usor retras de la bulevard datorita trotuarului foarte lat, cat si pe spate catre zona selecta de vile a cartierului Domenii.

Apartamentul are tamplarie din pvc cu geamuri termopan, beneficiaza de aer conditionat, este dotat cu interfon, usa metalica la intrare de cea mai buna calitate, cu un aspect menit sa ofere siguranta si confort.

Finisajele si imbunatatirile aduse acestui luminos spatiu la renovarea lui in anul 2017 reprezinta unul dintre atuurile principale ale acestei oferte.

Bucataria este mare si luminoasa, iar mobilierul facut pe comanda este nou si modern.

Sistemele de instalatii sanitare si electrice au fost modernizate cu suplimentarea prizelor si coborarea comutatoarelor.

Blocul este amplasat in proximitatea pietei agroalimentare Domenii, foarte aproape de manastirea Casin si parcul Herastrau, in zona gasindu-se farmacii, magazine Mega Image si numeroase mijloace de transport in comun.

Pentru o idee mai clara a avantajelor ce se creeaza la achizitia unui astfel de spatiu, va asteptam cu drag la o vizionare.

Real Estate Adviser dedicat - Raluca Timofti