Apartament in Bloc Nou

79.000 €

Apartament in Bloc Nou

79.000 €
Caracteristici
Suprafata 51 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din 3
Optiuni interior: Balcon Centrala termica Contor gaze Termopan Usa metalica
Descriere
Va propun un frumos apartament situat in sectorul 4, la mica distanta de zona comerciala Berceni (Grand Arena, Selgros, Hornbach, Kaufland etc), chiar pe strada care duce la Dedeman Berceni.
Este vorba de un apartament situat intr-un imobil nou, cu instalatii sanitare, electrice si termice noi, care ani buni nu vor necesita interventii si costuri suplimentare, o investitie sigura intr-un apartament frumos.
Apartamentul este situat la etajul 1 al blocului care are Parter si 3 etaje. S-a constituit deja asociatie de proprietari, majoritatea locatarilor s-au mutat deja in apartamente. Apartamentul pe care il promovez este ultimul finisat si isi asteapta noul proprietar. Dispune de centrala termica si are un balcon mare de peste 7 mp. Suprafata utila a apartamentului este de peste 50 mp iar cea construita de 58mp. Finisajele sunt de calitate, apartamentul este gata de mutat. Se accepta si credit ipotecar. Pentru detalii si informatii referitoare la apartament va asteptam cu drag la o vizionare. Daniel, Apulum94.
627 vizualizari Bucuresti azi, 10:41
Statii metrou
Statii STB
Depoul Giurgiului 1 min
Tudor Gociu 5 min
Acțiunii 7 min
Pogoanele 7 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..